miercuri, 1 aprilie 2015

Design apartament cu influențe ale anilor '60

Nu există nicio îndoială asupra faptului ca designul inspirat din culorile funky și libertatea anilor 1960 este din nou în trend acum. Liniile curate și detaliile creative sunt elemente actuale care vor face din acest apartament să fie primitor.





Spațiul deschis al living-ului este categoric unul modern, cu o bucătărie îngustă, dar elegantă.
Paleta de culori este una neutră, specifică anilor '60 , dar câteva accente de muștar și câteva plante de interior sunt mai mult decât bine-venite. Modelul carpetei este total inspirat din anii 1960 și se îmbină perfect cu pardoseala din lemn.




Chiar dacă în acea perioadă, un birou nu era prezent într-o locuință, toată lumea de astăzi are nevoie de un spațiu de lucru și acasă. 




















În dormitor nu s-a pus accent foarte mult pe inspirația anilor '60. Dormitorul a fost făcut la comandă, cu rafturi de cărți încorporate, ceea ce aduce puțin romantism în cameră. 



















Spațiul de lângă geam, destinat cititului este unul destinat relaxării, în timp ce peretele de cărămidă vopsit este cald și modern.





















Bucătăria este puțin cam îngustă, dar chiar și așa este confortabilă și suficient de spațioasă pentru a pune în aplicație rețetele dorite.




Baia nu este spațioasă, dar designul curat al dușului, oglinda mare și dulăpiorul încăpător oferă spațiul necesar pentru tabieturile zilnice. 


              





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu