miercuri, 4 martie 2015

Un apartament luminos cu elemente de design interesante

Ca un apartament să fie frumos, acesta nu trebuie neaparat să conțină piese sclipitoare ca aurul sau să aibă draperii din catifea sau o bucătărie imensă. Mai important decât acestea un apartament trebuie să fie confortabil, cald și primitor.



În acest apartament luminos, s-a optat pentru mobilă și decorațiuni simple și câteva elemente ciudate și haioase, care îți vor dezvolta partea creativă.


În amenajarea acestui apartament s-a optat pentru a se folosi albul de la pereți, la scaunele de bar metalice și până la pardoseală, ceea ce conferă încăperii o luminozitate crescută și la maximizarea vizuală a spațiului de zi.



În spatele canapelei s-a amplasat o tablă, ce reprezintă o metodă simplă și fără costuri ridicate de a aduce o scânteie de energie creativă în orice cameră. Chiar dacă per total culorile folosite pentru a decora living-ul sunt neutre, s-au folosit și câteva pete de culoare, sub forma unor perne de culoare muștar, perfecte pentru un iz de primăvară.



Dormitorul aduce în atenție și mai multă culoare prin tapetul de culoarea verde mentă cu buline albe și a lenjeriei de culoare portocalie.



Desenele geometrice care întruchipează niște animale, dispuse deasupra patului dau un aer drăguț dormitorului, fără a fi însă, prea mult.



Pentru baie s-a ales un design minimalist, regăsim tabloul din dormitor, care întruchipează într-o formă geometrică un animal, iar jocul de tip tablă de șah, face ca aspectul băii să fie unul tinerest și plin de energie.

       



Un comentariu:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ website nổi tiếng Mỹ là mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    RăspundețiȘtergere