joi, 11 septembrie 2014

Burlac? Inspiră-te de aici pentru amenajarea locuinței!




Propunerea de design prezentată în cele ce urmează se adresează în special bărbaților.



Stilul folosit pentru amenajarea acestui apartament are un aer chic și elegant, cu evidente accente masculine, însă per total, spațiul este unul de care se pot bucura ambii parteneri.







Livingul are un design minimalist, însă aerul ușor rece al acestui stil este estompat plin aplicarea lemnului pe peretele care servește drept suport pentru televizor.



Bucătăria este de tip open space, iar peretele din zona de luat masa, este placat cu același tip de lemn, ca și cel din zona media.



Spațiul dedicat dormitorului fiind unul redus ca și mărime, a fost proiectat astfel încât din punct de vedere optic să capete o altă dimensiune. 

Aerul luxos al acestui dormitor a fost obținut prin folosirea întregului perete din spatele patului pe post de tăblie, în care a fost încorporată o porțiune de sticlă neagră, lucioasă. Aceasta având rolul de a da spațialitate încăperii.

Ușile șifonierului au fost placate cu oglindă, un alt truc folosit de designeri în cazul spațiilor reduse, pentru a pacăli ochiul și a percepe o cameră mai mare decât este.


Partea cu adevărat interesantă a acestui dormitor se află chiar la capătul patului. Peretele despărțitor dintre living și spațiul de dormit servește pe post de tăblie, însă de data aceasta vorbim despre tăblia de la picioare, a patului. Problema accesibilității în pat s-a rezolvat prin crearea a două spații care flanchează acest perete, perete ce are și funcționalitatea de suport TV. 


Baia a fost gândită în același stil minimalist, care maschează cu succes mașina de spălat rufe. Pentru aceasta a fost creat un spațiu pe colțul de lângă vasul de toaletă. 


Pentru mai multe idei de amenajare vizitați http://bit.ly/1whVsGO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu