miercuri, 13 ianuarie 2016

Cum poate un apartament de numai 30mp să devină locul tău preferat

Întotdeauna amenajarea unui apartament mic este cea care ne pune gândirea cel mai tare în mișcare. Trebuiesc găsite soluții care să se potrivească nevoilor și spațiului, fără a părea, însă, încărcat și sufocant.Yelena Potemkin este designerul acestui apartament de numai 29 de metri pătrați. Folosind un stil minimalist și industrial a reușit cu un buget modest să mobileze acest spațiu, făcându-l funcțional și deloc încărcat. Paleta de culori neutră și spațiile inteligente de depozitare sunt ingredientele cheie ale unei amenajări atât de reușite.Chiar dacă nuanțele de gri sunt cele care predomină în această amenajare, designerul a optat și pentru nuanțe de verde pal, tocmai pentru a pune și mai bine în evidență stilul industrial folosit.
Spațiul dedicat bucătăriei a fost integrat într-un cub negru, care integrează totodată și baia.


Parte din mobila de bucătărie este dispusă lângă ușa de la intrare, având încorporată în ea și o băncuță pentru facilitarea luării încălțărilor.
Corpurile de iluminat care s-au folosit pentru a lumina spațiul de luat masa sunt simple și permite luminii naturale să ajungă până în bucătărie.


Baia este de dimensiuni reduse și chiar dacă s-au folosit tonuri închise pentru amenajarea acesteia nu lasă impresia unui spațiu claustrofob.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu