joi, 15 ianuarie 2015

Amenajarea unui apartament de 29 mp

Într-un apartament mic, totul trebuie să aibă propriul loc. Atunci când trebuie să amenajați un spațiu de doar câțiva metri pătrați, toate obiectele trebuie să fie meticulos alese. 


 

În această propunere de amenajare, fiecare obiect este ales cu un scop bine definit pentru spațiu. Stilul este esențial într-o astfel de amenajare.


Designer-ul Felipe Campolina propune pentru acest apartament un design cu un aer ușor masculin, dar care poate fi considerat și neutru. 

Chiar dacă apartamentul are doar 29 de metri pătrați, spațiul a fost perfect folosit pentru a include toate lucrurile necesare pentru o viață modernă.
















Paleta neutră de culori ajută spațiul să pară mult mai mare, în ciuda faptului că doar 2 ferestre fac legătura cu spațiul exterior și lumina nu este foarte generoasă cu acest apartament.





Folosirea lemnului natural în combinație cu albul si griul, de asemenea înseamnă că este ușor să adaugi sau să elimini elemente design-ului atunci când este nevoie, fără multe eforturi.





În ce privește dormitorul (pentru că îl putem considera așa) el face parte din aceeași încăpere cu camera de zi. 


Designer-ul propune pentru delimitare o draperie, care poate să fie trasă atunci când se dorește o sporire a intimității, sau poate să rămână deschisă atunci când se dorește ca spațiul să pară mai mare.





Pentru baie s-a ales un design clasic, alb, care se potrivește perfect cu dușul amplasat pe colț și cu blatul spațios de lângă chiuvetă.















Pentru a vă forma o idee mai exactă a dispunerii obiectelor în acest spațiu, vă punem la dispoziție un plan al apartamentului.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu