miercuri, 27 august 2014

Cine este ARED?

ARED - Dezvoltator Imobiliar în Arad și Oradea

Cu peste 1900 de apartamente vândute până în prezent, ARED este cel mai mare dezvoltator imobiliar din vestul țării.

Apartamentele ARED sunt simboluri ale apartenenței la un stil de viață diferit. Clienții noștri cer mai mult, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. Deținătorii apartamentelor ARED pun pe locul întâi siguranța familiei, apartenența la o comunitate activă și modernă, dar și prețurile avantajoase de achiziție și costurile scăzute de întreținere.


Proiecte ARED:


RED 1: Cartierul rezidenţial Red 1 UTA a fost conceput ca un sprijin pentru planurile tale de viitor. Acesta iţi oferă un cămin într-un cadru intim, departe de zgomot, praf şi de agitaţia din centrul oraşului. Întregul cartier este compus din 1226 de apartamente, iar pe langă acestea proiectul include parcări acoperite, garaje şi parcări neacoperite. Construcţia proiectului a început în anul 2006 iar finalizarea lui este programată pentru sfarşitul anului 2012.


RED 2: Complexul Rezidenţial RED 2 Micălaca este situat într-o zonă protejată, departe de agitaţia şi zgomotul specific oraşelor aglomerate, dar în acelaşi timp este situat într-o zonă bine cotată. Cartierul conţine 100 de apartamente, parcări acoperite şi neacoperite.


RED 3: Cartier Premium RED 3, este un proiect care se adresează persoanelor tinere care doresc să locuiască într-o zonă centrală. Construcţia proiectului a început în anul 2012 şi include 2 stadii de dezvoltare, cu 498 de apartamente de rang înalt, garaje şi parcări acoperite şi neacoperite şi spaţii comerciale.


RED 4: Oferind un spaţiu sofisticat şi elegant spaţiul de locuit RED 4, este situat intr-una din cele mai frumoase zone din Oradea. Cu acces uşor către centrul orasului, la mai puţin de 10 minute de mers pe jos faţa de o zona relaxantă şi liniştită redată de malul râului, va reaminti fiecărui cumpărător că a ales locul potrivit pentru a trăi.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu